YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

16 yaşında geneleve gitti, hayatı karardı

Adana’da 16 yaşındaki bir gençte HIV saptandı, birlikte olduğu hayat kadını M.Ö. gözaltına alındı.

16 yaşında geneleve gitti, hayatı karardı

Adana’da 16 yaşındaki bir gençte HIV saptandı, birlikte olduğu hayat kadını M.Ö. gözaltına alındı. M.Ö. test sonucu pozitif çıkarsa cinayete teşebbüs’ten 15 yıla kadar yargılanacak.

Adana’da lise öğrencisi B.P., halsizlik ve iştahsızlık nedeniyle geçen hafta Adana Devlet Hastanesi’ne gitti. Yapılan kan tahlilinde B.P.’nin HIV virüsü taşıdığı belirlendi.

Ahlak Bürosu ekipleri B.P.’yi hastaneden alıp Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Polis tarafından ifadesi alınan B.P., para karşılığı M.Ö. (51) isimli kadınla geçen yıl birlikte olduğunu, başka bir kadınla da birliktelik yaşamadığını söyledi.

Bu ifadenin ardından polis, küçük yaştaki çocukla cinsel ilişkiye giren M.Ö.’nün peşine düştü. M.Ö.’yü yakalayan polis gözaltına aldı. Hastanede kan veren M.Ö.’nün HIV virüsü taşıyıp taşımadığı yapılacak tetkik sonucunda belli olacak.

HIV’li çıkması halinde ‘cinayete teşebbüsten’ 15 yıla kadar hapis cezasıyla hakkında dava açılabilecek. M.Ö., ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana’da 16 yaşındaki bir gençte HIV saptandı, birlikte olduğu hayat kadını M.Ö. gözaltına alındı. M.Ö. test sonucu pozitif çıkarsa ‘cinayete teşebbüs’ten 15 yıla kadar yargılanacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler