YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Resmi olmayan sonuçlara göre Ceyhan Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'nin adayı Alemdar Öztürk, seçim süresince verdikleri hizmet sözlerini yerine getireceklerini söyledi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Ceyhan Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'nin adayı Alemdar Öztürk, seçim süresince verdikleri hizmet sözlerini yerine getireceklerini söyledi. Öztürk, partisinin ilçe başkanlığında düzenlenen etkinlikte, zorlu yarışta kendisine destek olan Ceyhan halkına ve partililere teşekkür etti. Seçim süresince özveriyle çalıştıklarını belirten Öztürk, "Hizmet sözü verdik, bunları hep beraber yapacağız. Ceyhan’ı iktidarla buluşturmak adına dün yola çıkarken, koymuş olduğumuz ilke ne ise bugünde aynı olacağını ifade ediyorum" dedi. İlçe merkezine ve köylerine en iyi hizmeti götüreceklerini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti: "Gayemiz, Ceyhan'ın hizmetle buluşması, gayemiz eski cazibesini kaybetmiş Ceyhan'ı cazibe merkezi haline getirerek daha ileri taşımaktır. Bu düşünceyle her zaman 7 gün 24 saat halka hizmet durumunda olacağımızı ifade etmek istiyorum. Enerji ve ihtisas bölgesi olma yolunda önemli adım atmış olan 2023 yılının Ceyhan’ını beraber inşa etmek için el ele, gönül gönüle vermek istediğimi belirtmek istiyorum. 11 yıldır birçok ilde gerçekleştirilen ak belediyeciliğin hizmetlerini Ceyhan’la buluşturamamanın sıkıntısını yaşadık. İnşallah ak belediyecilikle buluşan Ceyhan'ın bu dönemde hak etmiş olduğu hizmeti alması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Haddimizi bilerek Ceyhan adına gerçekleştireceğimiz hizmetleri kendimize gaye edineceğimizi açık dille ifade etmek istiyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler