YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana BOTAŞ'ta Olağanüstü Genel Kurula Doğru

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana BOTAŞ'ın olağanüstü genel kurul toplantısı öncesi mevcut başkan İbrahim Tan'ın yeni yönetimde görev almayacağı bildirildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana BOTAŞ'ın olağanüstü genel kurul toplantısı öncesi mevcut başkan İbrahim Tan'ın yeni yönetimde görev almayacağı bildirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 2008 yılından buyana kulübün başkanlık görevini sürdüren İbrahim Tan'ın, 12 Temmuz'da yapılan olağan genel kurulu toplantısında delegelerinin isteği ile yeniden yönetim kurulu başkana seçildiği hatırlatıldı. Açıklamada, Tan'ın, 20 Eylül'de yapılacak olağanüstü genel kurulda, yönetim kurulu başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği ve kulüp üyeliği görevlerinden ayrılacağını yazılı olarak beyan ettiği kaydedildi. Kulübün olağanüstü genel kurul toplantısı, 20 Eylül'de BOTAŞ Ceyhan Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise toplantı 27 Eylül'de aynı yer ve saatte yapılacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler