YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da Bir Doktorun Evini Yakıp Kaçtığı Iddiası

Adana'da bir doktorun evindeki eşyaları ateşe verdikten sonra kaçtığı, mahsur kalan eşinin itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı öne sürüldü.

Adana'da bir doktorun evindeki eşyaları ateşe verdikten sonra kaçtığı, mahsur kalan eşinin itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Dr. Y.G, Huzurevleri Mahallesi 77039 Sokak Ali Pekgöz Apartmanı'nın ikinci katındaki evinde eşiyle tartıştı. Tartışmanın ardından evdeki eşyaları ateşe veren Y.G, daha sonra kaçtı. Bu sırada evde mahsur kalan doktorun adı öğrenilemeyen eşi balkona çıkarak yardım istedi.

Sesleri duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenle balkona çıkarak kadını kurtardı.

Genç kadın ambulansla götürüldüğü Adana Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada, aynı apartmanda oturan görgü tanıkları, evden ilk olarak tartışma sesleri duyduklarını ve daha sonra camların kırıldığını, dışarı çıktıklarında da kadını balkonda yardım isterken gördüklerini söyledi.

Polis ekipleri olay sonra kaçan Dr. Y.G'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Muhabir: Anıl Bağrık

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler