YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da Çifte Kadın Cinayeti(3)

ESKİ EŞİ İLE OĞLU ŞÜPHELİ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekipleri, Semire Balık ile kızı Ayşe Işık'ın cinayetini araştırmayı sürdürürken annenin çantasında

Adana'da Çifte Kadın Cinayeti(3)

ESKİ EŞİ İLE OĞLU ŞÜPHELİ
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekipleri, Semire Balık ile kızı Ayşe Işık'ın cinayetini araştırmayı sürdürürken annenin çantasında otomobil kiralama şirketine ait kartvizit buldu. Ekipler, bunun üzerine firma ile temasa geçti. Bu işyerinin, kadının ayrı yaşadığı Hüseyin Balık'a ait olduğu anlaşıldı. Şirket çalışanları, cumartesi günü bürodan ayrılan Hüseyin Balık ile oğlu Abdullah'a ulaşamadıklarını bu nedenle endişe ettiklerini söyledi.
Ekipler, ilk araştırmada kadının oturduğu yer olarak bildirilen Hüseyin Balık'ın kaldığı Belediyeevleri Mahallesi'ndeki lüks plazayı kontrol ettiğinde, burada ayrıldığı eşinin oğlu ile birlikte oturduğu anlaşıldı. Ancak, kendilerine ulaşılamadı. Akaryakıt istasyonu ve otomobil kiralama şirketi sahibi Hüseyin Balık ile oğlu Abdullah Balık'ın yakalanması için kapsamlı çalışma başlatıldı.
DAMAT FUHUŞA SÜRÜKLEDİ
Semire Balık ile kızı Ayşe Işık'ı öldüren şüphelileri yakalamak için çalışma sürerken, cinayetin sır perdesi de aralandı. Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı araştırmalarda, iddiaya göre; Semire Balık, 4 yıl önce eşi Hüseyin Balık'tan ayrı yaşamaya başlayıp kızı Ayşe ile birlikte Mersin'in Erdemli ilçesine yerleşti. Eski eşinin her ay yaptığı maddi yardım ile geçimini sağlayan Semire Balık'ın 2 yıl önce de kızını Metin Işık ile evlendirdiği kaydedildi. Metin Işık'ın eşi Ayşe ile kayınvalidesi Semire Balık'a fuhuş yaptırdığı ileri sürüldü. Hübeyin Balık'ın eski eşi ile kızının fuhuş yaptığını öğrenmesinin ardından da çifte cinayetin işlediği iddia edildi.
Polis, bir yandan fuhuşa sürükleyen koca Metin Işık ile diğer yandan cinayet şüphelisi Hüseyin Balık ve Abdullak Balık'ı yakalamak için çalışmasını sürdürürken; Metin Işık'ın da eşi ve kayınvalidesi gibi hedefte olabileceğinden kuşkulanılıyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler