YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da Kavga: 6 Yaralı

Kozan ilçesinde, daha önce aralarında muhtarlık seçimi dolayısıyla husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Kozan ilçesinde, daha önce aralarında muhtarlık seçimi dolayısıyla husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Eskikabasakal Mahallesi'nde, muhtarlık seçimi nedeniyle daha önce kavga ettikleri ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında, cumhurbaşkanı seçimi için oy kullanmaya geldikleri okulun bahçesinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada taraflar bıçak, sopa ve tüfekle birbirlerine saldırdı. Kavgada, Veli Sarıtaş ve Levent Kara (36) bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı. Kavga sırasında bir kişi tüfekle havaya ateş etti. Özel araçlar ve ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Veli Sarıtaş ile Savaş, Hacı, Adem ve Levent Kara Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kavgaya karıştığı ileri sürülen 2 kişinin arandığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler