YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da Pompalı Tüfekle Market Soydular

Ahmet ÖZMEN/ ADANA, Olay, Merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa mahallesi 42109 sokak üzerinde bulunan markette meydana geldi. İddiaya göre, saat 22.45

Adana'da Pompalı Tüfekle Market Soydular

Ahmet ÖZMEN/ ADANA, Olay, Merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa mahallesi 42109 sokak üzerinde bulunan markette meydana geldi. İddiaya göre, saat 22.45 sıralarında markete gelen 2 kişi pompalı tüfeği işyeri sahibi Kadri Öztürk'e doğrultup, paraları ve sigaraları istedi. Öztürk paraları ve sigaraları verdikten sonra silahlı soyguncular plakasız motosikletle olay yerinden kaçtılar.
FİLM GİBİYDİ
Yüzleri maskeli ellerinde pompalı tüfek ile içeri giren soyguncuları görünce çok korktuğunu söyleyen işyeri sahibi Kadri Öztürk, "Yüzleri maskeli soyguncular hızla içeri girip, pompalı tüfeği bana doğrultarak paraları ve sigaraları ver diyerek tüfeği sıktılar. Tüfek tutukluk yapınca para ve sigaraları alarak kaçtılar. Sanki film gibiydi, şok oldum ve napacağımı şaşırdım" dedi.
İZLERİNİ KAYBETTİRDİLER
Plakasız motosikletle kaçan soyguncular, karanlıktan da faydalanarak ara sokakta izlerini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüphelileri aramaya başladı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Adana'da Pompalı Tüfekle Market SoydularAdana'da Pompalı Tüfekle Market Soydular

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler