YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

Adana'da bu yıl ikincisi düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşte ilginç kıyafetli katılımcılar dikkati çekti.

Adana'da bu yıl ikincisi düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşte ilginç kıyafetli katılımcılar dikkati çekti. 12-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek karnavalın açılışı kortej yürüyüşü ile başladı. Gazipaşa Caddesi'nde toplanan vatandaşlar arasında yer alan ilginç kıyafet ve aksesuarlı katılımcılar, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Türk Chooper Grubu üyesi motosikletliler ve klasik otomobillerin geçişiyle başlayan kortej yürüyüşüne Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıcam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile sanatçı, gazeteci, davetli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Adana Garnizon Komutanlığı Bandosu eşliğinde başlayan ve Atatürk Caddesi ve Ziyapaşa Bulvarı üzerinden devam eden yürüyüş, İstasyon Meydanı'nda sona erdi. Burada düzenlenen programda karnavala destek veren sanatçı, yazar ve gazetecilere plaket verildi. Etkinlik, pop sanatçısı Gökçe'nin konseriyle sona erdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler