YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da Trafik Uygulamaları

 Adana Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından geçen ay 133 bin 532 araç kontrol edildi. 

Adana Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından geçen ay 133 bin 532 araç kontrol edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, haziranda yapılan denetimler sonucunda kusurlarından dolayı bin 937 aracın trafikten men edildiği, 456 sürücünün ehliyetine el konulduğu belirtildi. Alınan tüm etkin önlemlere rağmen trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle 434 maddi hasarlı, 414 yaralamalı, 6 ölümlü olmak üzere toplam 854 trafik kazası meydana geldiği ifade edilen açıklamada, bu kazalarda 662 kişinin yaralandığı, 7 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi. Açıklamada, ilde trafik güvenliği ile vatandaşların can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirlerin arttırılarak aynı kararlılık ve gayretle sürdürüldüğü belirtilerek, vatandaşların da trafik kurallarına uymaları, uymayanları da güvenlik güçlerine bildirmeleri istendi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler