YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adanaspor'da Transfer

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Portekiz'in Maritimo takımından Joao Luiz Vieira ve Almanya'nın FSV Franfurt takımından Tevfik Altındağ'ı kadrosuna kattı.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Portekiz'in Maritimo takımından Joao Luiz Vieira ve Almanya'nın FSV Franfurt takımından Tevfik Altındağ'ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlı takım, Brezilya asıllı 29 yaşındaki Vieira ve 26 yaşındaki Altındağ ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı Bayram Akgül, orta sahada görev yapan Vieira ve Altındağ'ı, teknik direktör Levent Eriş'in raporu doğrultusunda takıma kazandırdıklarını belirterek, "Hocamızla sürekli irtibat halindeyiz. Takımımıza faydalı olacağına inandığımız Vieira ve Altındağ ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladık. Kampımız gayet iyi geçiyor. İnşallah Şanlıurfaspor maçıyla başlayacak ligde başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler