YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ADASO'dan Zeki Gürkan'a ziyaret

Sadi Sürenkök, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ADASO'dan Zeki Gürkan'a ziyaret

Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Kavlak, Civan Serintürk, Kurtuluş Kaynak ve Genel Sekreter Gazi Yılmaz’ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, ziyaretin yoğun programlardan dolayı gecikmeli gerçekleştiğini vurguladı ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’a görevinde başarılar diledi. Huzur ve güvenliğin toplumun vazgeçilmezleri arasında bulunduğunu belirten Sürenkök, “Sanayiciler olarak güvenlikli ortamın sürmesi için üzerimize düşen sorumluluğu almaya, bu konuda katkı ve desteği vermeye hazırız” dedi.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da, Adana Sanayi Odası yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adana’nın güvenlik algısı sorunu bulunmadığını belirten Gürkan, kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak istediklerini bildirdi. Gürkan, “Herkesin mutlu olacağı, güvenlikli Adana için herkesin görüşlerini ve desteğini almamız gerekiyor. Mutlaka herkes üzerine düşen sorumluluğu almalıdır. Daha güvenlikli bir Adana’yı elbirliğiyle yaratmalıyız” diye konuştu.

Gürkan, kaçak yapılaşma ve çarpık kentleşme nedeniyle çıkmaz ve dar sokaklar bulunması, evlerin birbirine bitişik olması nedeniyle polisin hareket yeteneğini kısıtlayarak olaylara müdahaleyi zorlaştırdığını, güvenlik açısından da kentsel dönüşüme acilen ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler