YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ailecek Hırsızlık Şüphelisi Oldular

Fatih KARAÇALI/ ADANA, Merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne mahkum ziyaretine gelen vatandaşların otomobillerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine

Ailecek Hırsızlık Şüphelisi Oldular

Fatih KARAÇALI/ ADANA, Merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne mahkum ziyaretine gelen vatandaşların otomobillerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerin yaptığı araştırmada, sahibi bulunamayan park halindeki 01 DDR 49 plakalı otomobilin kilidinin kırılarak kapısının açıldığı belirlendi. Olay ile ilgili araştırma yapan polis, hırsızların 68 AY 484 plakalı araçla kaçtıklarını tespit etti. Hırsızları yakalamak için harekete geçen ekipler, Hikmet Çalgıcı'nın kullandığı otomobili Kürkçüler Müminli Mahallesi'nde yakaladı. Araçta bulunan Hikmet Çalgıcı ile 4 aylık hamile eşi Sevim Çalgıcı gözaltına alındı. Ekiplerden kaçarken araçtan atlayıp kaçmaya çalışan oğulları Onur Çalgıcı da saklandığı tarlada bulunarak ekipler tarafından gözaltına alındı.
Otomobilde arama yapan polis, zanlıların içindeki cep telefonu ile bin 50 TL parayı aldıktan sonra attıkları çantayı demiryolu üzerinde buldu. Üzerlerinden para ve cep telefonu ile otomobilin kapı kilidini kırmak için kullandıkları özel hazırlanmış tornavida ele geçirildi. Emniyetteki sorgularında suçlamayı kabul etmeyen zanlıların, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu ortaya çıktı.
Mersin'in Tarsus İlçesi'nden hırsızlık yapmak için Adana'ya geldikleri anlaşılan Hikmet, Sevim çifti ile çocukları Onur Çalgıcı, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartılırken gazetecilere, "Çok kolay bir iş yapıyoruz" açıklamasını yapan zanlılar tutuklandı.

Ailecek Hırsızlık Şüphelisi OldularAilecek Hırsızlık Şüphelisi Oldular

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler