YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bacanak Kavgasında Araya Giren Baba Öldü (2)

'KARI GİBİ LAF TAŞIMA' DEDİM Bıçaklı kavgada bacanağının babasını öldürdüğü iddiasıyla yakalanan Yavuz Bilgin, sorgusunda suçlamayı kabul etmedi. Kavganın laf taşıma

Bacanak Kavgasında Araya Giren Baba Öldü (2)

'KARI GİBİ LAF TAŞIMA' DEDİM
Bıçaklı kavgada bacanağının babasını öldürdüğü iddiasıyla yakalanan Yavuz Bilgin, sorgusunda suçlamayı kabul etmedi. Kavganın laf taşıma yüzünden çıktığını belirten Bilgin, "Bir ortamda yaptığım konuşmayı, bacanağım Cihangir Koca'nın kardeşi Nurettin Koca, başka yerde anlatmış. Ben de telefon edip, karı gibi laf taşımamasını söyledim. Tartıştık, sonra da kavga çıktı. Elimde bıçak vardı, rastgele salladım ama kimseyi yaralamadım" dedi.
'KARDEŞİM BIÇAKLADI'
Emniyet Müdürlüğü'nde adam öldürmeye iştirak suçlaması ile ifade veren Bilgin'in ağabeyi Murat Bilgin ise kardeşini suçladı. Kavganın kardeşi Yavuz Bilgin'in çıkardığını ileri süren Murat Bilgin, "Kardeşimin kavga ettiğini öğrenince ben de aralamak için gittim. Bana da saldırdılar, darp edildim. Bıçağı kardeşimin elinde gördüm ama kime vurduğunu fark etmedim" diye konuştu.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından iki kardeş, bıçakla adam öldürmek ve yaralamak suçlarından adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler