YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Akdağ'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi Işlerine Baksınlar (2)

ALADAĞ YANGININDA YARALANAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adana'nın Kozan Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz aylarda hizmete giren 200

Bakan Akdağ'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi Işlerine Baksınlar (2)

ALADAĞ YANGININDA YARALANAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adana'nın Kozan Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz aylarda hizmete giren 200 yataklı Kozan Devlet Hastanesi'ni gezen Bakan Akdağ, Hastane Başhekimi Op. Dr. Kubilay Uçar ve Hastane Müdürü İdris Sürek'ten hastanenin fiziki yapısı ve donanımı ile hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Bakan Akdağ, geçtiğimiz aylarda 12 çocuğun hayatını kaybettiği Aladağ Kız Yurdu yangın faciasından yaralanan ve eğitimlerini tedavi gördükleri Kozan Devlet Hastanesi'nde sürdüren 13 yaşındaki Selda Topbaş, Fatma Zehra Altun ve Emine Petlek ile ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Çocuklar ve velileri ile bir süre sohbet eden Akdağ, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Hastane gezisi sırasında Bakan Akdağ, kolunda serum takılı olan minik Ecrin ve ailesi ile de fotoğraf çektirdi.
Recep Akdağ ve beraberindeki heyet Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek okulun konferans salonunda üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN

Bakan Akdağ'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi Işlerine Baksınlar (2)Bakan Akdağ'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi Işlerine Baksınlar (2)Bakan Akdağ'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi Işlerine Baksınlar (2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler