YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bebek Hasretiyle Öldü

Fatih KARAÇALI/ADANA, Ev kadını Zeliha Kara, 15 yıl önce ilk evliliğini yaptı. Bu evlilikten çocuğu olmayan Kara'nın eşi, evlendikten 5

Bebek Hasretiyle Öldü

Fatih KARAÇALI/ADANA, Ev kadını Zeliha Kara, 15 yıl önce ilk evliliğini yaptı. Bu evlilikten çocuğu olmayan Kara'nın eşi, evlendikten 5 yıl sonra trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Bir tavuk firmasında çalışan Ali İhsan Kara ile ikinci evliliğini yapan genç kadın, çocuk sahibi olamadı. Bir bebek sahibi olmayı çok isteyen Zeliha Kara, tüp bebek tedavisine başladı. Hamile kalan kadın, bir süre sonra düşük yaptı. Kara, bunun üzerine doktorun önerdiği süre dolduktan sonra ikinci kez tüp bebek uygulaması yaptırdı. Ancak yine düşük yapınca hamileliği sona erdi.
Tedavilerde olumlu sonuç alamayan genç kadın, bir kız bebeğini evlatlık olarak aldı. Kendi bebeğini de doğurmak isteyen genç kadın bir kez daha tüp bebek tedavisine başladı. Bu kez hamileliği sorunsuz ilerleyen Kara, düzenli doktor kontrolü yaptırdı. 8'inci aydan itibaren doğum hazırlığına başlayan genç kadın, geçen hafta bebeği için alışverişe çıktığında grip hastalığına yakalandı. Karnındaki bebeğine zarar vermemesi için ilaç kullanmayan kadın, nefes almakta güçlük çekmeye başladı.
Dün akşam eşiyle birlikte kadın doğum uzmanı doktoruna giden Zeliha Kara'nın zatürree olduğu tespit edildi. Hastaneye sevk edilmesi gereken Kara için ambulans çağrıldı. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Seyhan Uygulama Merkezi'ne kaldırılan Kara, doktorların tüm çabasına rağmen karnındaki bebeği ile birlikte öldü.
KUŞ GRİBİ ŞÜPHESİ
Kara'nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kanında kuş gribi bulgularına rastlanan Kara'dan örnekler alındı. Zeliha Kara'nın cenazesi, 8 ay boyunca karnında taşıdığı bebeği alınmadan, yakınlarına teslim edildi. Zeliha Kara'nın cenazesi götürüldüğü memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde toprağa verildi.

FOTOĞRAF

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler