YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye Başkanı Öztürk'ten Esnaf Ziyareti

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kendisine destek vatandaşlara teşekkür etmek amacıyla ilçe merkezindeki esnafı geziyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kendisine destek vatandaşlara teşekkür etmek amacıyla ilçe merkezindeki esnafı geziyor. Başkan Öztürk, teşekkür gezilerinde Atatürk, Kızılay ve Hükümet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Öztürk, gazteceilere yaptığı açıklamada, kendisine destek veren ve vermeyen her vatandaşın yanında olduklarını, en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi. Öztürk, esnafın ekonomik sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirterek, "Seçimlerden önce verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz. mizden emin olun. Kentsel dönüşümle birlikte halk ve esnafları bütünleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Esnaf, bu ilçenin bel kemiğidir, olmasa olmazıdır. Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapatması bizleri rahatsız ediyor. Bu anlamda yapacağımız çalışmalarla Ceyhan esnafı kalkınacak " dedi. Öztürk, teşekkür gezilerini sürdüreceklerini ve belediyenin halkla iç içe olacağını bildirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler