YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Berlin Doğumlu Songül, Adana'da Öldürülüp Çöplüğe Atıldı

Fatih KARAÇALI/ADANA, Adana'daki cinayet, geçen hafta sonu çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde kesik kadın bacağıyla bulunmasıyla ortaya çıktı. Arıtma tesisinde bulunan

Berlin Doğumlu Songül, Adana'da Öldürülüp Çöplüğe Atıldı

Fatih KARAÇALI/ADANA, Adana'daki cinayet, geçen hafta sonu çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde kesik kadın bacağıyla bulunmasıyla ortaya çıktı. Arıtma tesisinde bulunan kadın bacağından sonra araştırma yapan polis, bir de sol kol buldu. Bu arada Mersin'in Silifke İlçesi'nde de denize atılmış olan başsız, kol ve bacakları olmayan kadın cesedi bulundu. Bulunan gövde de DNA testi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Yapılan soruşturmayı genişleten polis, bulunan bacağı taşıyan kamyondan boşaltılan çöpleri tek tek inceledi. Gazete parçası, poşetler ve atık maddelerin içeriği ayrıldı. Ekipler bu yaptıkları ayrıntılı çalışmanın ardından kamyonun çöpü Sucuzade Mahallesi Obalar Caddesi'nden topladığı ortaya çıktı. Mahalleyi mercek altına alan ekipler, burada tek başına yaşayan ve son dönemde kaybolan kadın olup olmadığını araştırmaya başladı.
Bölgedeki pansiyon ve otellere yönelen polis, Kasaplar Çarşındaki bir pansiyonda yalnız yaşayan Songül Erçil'den bir haftadan beri haber alınamadığını belirledi. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, genç kadının en son 30071 Sokak'ta görüldüğünü tespit etti. Bu sokakta çalışmalarını yoğunlaştıran cinayet masası dedektifleri, kahvede çırak olarak çalışan Fatih K.'nın, Erçil'in kaybolmasının hemen ardından Uşak'a gittiğini belirledi. Fatih K.'yı takip altına alan ekipler, şüpheliyi Adana'ya döndüğü otogarda gözaltına aldı.
CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Fatih K.'nın çalıştığı kahvede arama yapan Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü'ne ait ekipler, tuvalette kadına ait uzun saçlar buldu. Tuvaleti tarayan ekipler, mavi ışıkta ortaya çıkan yoğun kan lekesine rastladı. Bu deliller karşısında katil zanlısı Fatih K. suçunu itiraf etti ve cinayeti nasıl işlediğini anlattı.
Songül Erçil'in uyuşturucu almak için tuvaleti kullanmak istediğini öne süren Fatih K. ifadesinde, "Çıkmasını söyledim çıkmayınca tartıştık. Ben de boğdum. Öldüğünden emin olmak için kafasına çekiçle vurdum. Sonra cesedi ortadan kaldırmak için bıçak ve çekiç yardımıyla cesedi 5 parçaya ayırarak moloz çuvallarına koydum" dedi. Gözaltına alınan Fatih K.'nın sorgusu sürerken, Songül Erçil'in diğer ceset parçaların bulunması için çalışmalar sürüyor.

Berlin Doğumlu Songül, Adana'da Öldürülüp Çöplüğe AtıldıBerlin Doğumlu Songül, Adana'da Öldürülüp Çöplüğe AtıldıBerlin Doğumlu Songül, Adana'da Öldürülüp Çöplüğe Atıldı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler