YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"bir Işim Var" Diyerek Gitti, Sır Oldu

Ceyhun ÖZER/CEYHAN Fırınlarda 10 yıldan bu yana çalışan Berat Koldaş, geçen 13 Ocak'ta "Bir yere gidiyorum" derken ayrıldığı eve dönmedi. Emniyet

"bir Işim Var" Diyerek Gitti, Sır Oldu

Ceyhun ÖZER/CEYHAN Fırınlarda 10 yıldan bu yana çalışan Berat Koldaş, geçen 13 Ocak'ta "Bir yere gidiyorum" derken ayrıldığı eve dönmedi. Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp dilekçesi veren annesi Zeynep Koldaş, oğlunun eve dönmesini istediğini belirterek, "Oğlum beni duyuyorsan evine dön. Ya da bir telefon aç 'Ben hayattayım, çalışıyorum' de, sesini duyayım. Sen eve gelinceye kadar kalp ilaçlarımı içmeyeceğim" diye konuştu.
EN SON GAZİANTEP'TE GÖRÜLDÜ
Ağabey Eyüp Koldaş kardeşinin çok uysal biri olduğunu söyledi. Yaptıkları araştırmada kardeşinin Gaziantep'e gittiğini tespit ettiklerinibelirten ağabey Koldaş, "Kardeşim en son Ceyhan Otogarı'na motosikletini kilitleyerek Gaziantep'e bilet almış orada ise otobüsten indiğini görüntülerle tespit ettik. Kime gitti, ne işi vardı bilmiyoruz. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.
Berat Koldaş'ın diğer ağabeyi Sinan ise, annesinin kardeşinin kaybolmasına çok üzüldüğünü belirterek, şöyle konuştu:
"Her gün sinir krizi geçiren annemizi kaybetme korkusu içerisindeyiz. Kalp ve tansiyon hastası olan Annem 'Berat gelmeden ilacımı içmem' diyor. Berat bizi duyuyorsan en azından sesini duyur. Kimseden çekinme korkma, kimse sana zarar veremez. Neredeysen çık gel kardeşim."
Baba Muzaffer Koldaş da oğlu Berat'ı görenlerin kendilerine ya da polise haber vermelerini istedi.


Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler