YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Botaş Cup Basketbol Turnuvası Başlıyor

Süleyman CÜZDAN/ADANA, Botaş Cup'a Botaşspor'un yanı sıra Fenerbahçe, Adana ASKİ, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay Belediyespor, Abdullah Gül Üniversitesi, Canik Belediyesi ve

Botaş Cup Basketbol Turnuvası Başlıyor

Süleyman CÜZDAN/ADANA, Botaş Cup'a Botaşspor'un yanı sıra Fenerbahçe, Adana ASKİ, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay Belediyespor, Abdullah Gül Üniversitesi, Canik Belediyesi ve Orduspor takımları katılacak.
Seyhan Oteli Toplantı Salonu'nda turnuvaya katılacak takımların kaptan ve antrenörleri ile sponsorların bulunduğu toplantıda turnuvası hakkında bilgi verildi. Turnuvanın lig öncesi ciddi hazırlık maçlarını içerdiğini dile getiren Botaşspor Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "25 Eylül'de başlayacak olan turnuva 5 gün sürecek. Takımların lig öncesi kendi durumlarını görmesi, diğer takımları test etmesi ve lige son hazırlık olarak önemli bir turnuva olacak. Umarım sağlıklı ve sakatsız bir turnuva geçiririz" dedi.
Bu yıl ki ana sponsorları Anadolu Jet ile diğer sponsorlarına teşekkür eden Botaşspor Genel Menajeri Recep Altındağ ise, "12 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Adanalyıyar'ı maçları izlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

FOTOGRAF

Botaş Cup Basketbol Turnuvası BaşlıyorBotaş Cup Basketbol Turnuvası Başlıyor

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler