YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Çetin, Durak'ın Memleketinde Nabız Yokladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana büyükşehir belediye başkan aday adayı Soner Çetin, İçişleri Bakanlığı'nca görevden...

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Çetin, Durak'ın Memleketinde Nabız Yokladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana büyükşehir belediye başkan aday adayı Soner Çetin, İçişleri Bakanlığı'nca görevden el çektirilen eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın memleketi Karaisalı’da nabız yokladı.

Çetin, Adana il, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçe teşkilatları sonrasında Karaisalı ilçe örgütünü de ziyaret etti. İlçe başkan ve yöneticileriyle esnafı ziyaret eden, parklarda, kahvehanelerde halkla tokalaşan Çetin'e Karaisalı'da esnaf ilgi gösterdi. Buradaki bazı MHP ve DSP'liler de Çetin’e destek sözü verdi.

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sebahattin Karabudak, Çetin’in ziyaretinde yaptığı konuşmada Soner Çetin’in adaylığının açıklanması halinde hem büyükşehir hem de tüm ilçeleri kazanacaklarını ileri sürerek "Genel merkezimiz adaylığını açıklarsa yer yerinden oynayacak. CHP’ye oy vermeyen büyük bir kesim de onun adaylığını bekliyor." dedi.

Karabudak, eşi Karaisalılı olan Soner Çetin için "Kendisini yakından tanıyan biriyim. Partinin her kademesinde görev aldı. Parti meclis üyeliği döneminde ilçemize çok önem verdi. İlçemize sık sık geldi. Karaisalılılar eniştesini sever. Bu nedenle Karaisalılılar ona ayrı bir yakınlık duyuyor. Adayımız Soner Çetin olsun istiyoruz." diye konuştu.

Çetin, önce Karaisalı ilçe örgütünü ziyaret etti, daha sonra ise esnaf ziyaretinde bulundu. İlçe yöneticileriyle birlikte kahvehanelere ve parklara giden, esnafı ziyaret eden Çetin, Karaisalı’nın en ücra köylerine kadar gideceklerini ve halkı dinleyeceklerini söyledi. Çetin, "Tufanbeyli’den, Saimbeyli’den, Feke’den, Pozantı’dan, Ceyhan’dan Karaisalı’dan damla damla yağıp Adana’ya sel olup akacağız." dedi.

Soner Çetin, bayramdan sonra da Kozan, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, İmamoğlu ve Aladağ ilçe örgütlerini de ziyaret edeceğini söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler