YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk:

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve özel sektörün yatırımlarıyla ilçenin önünün açılacağını bildirdi.

Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk:

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve özel sektörün yatırımlarıyla ilçenin önünün açılacağını bildirdi. Öztürk, yazılı açıklamasında, her zaman vatandaşların yanında olduğunu ve ilçenin gelişmesi için çalıştıklarını belirtti. İlçenin gerek sahip olduğu nüfus gerekse ekonomik değerleri açısından Türkiye'nin birçok ilinden büyük konumda bulunduğunu aktaran Öztürk, şunları kaydetti: "Ayrıca son dönemlerde özellikle enerji alanındaki yatırımlardan dolayı da ilçemiz ayrı bir değer ve önem kazanmıştır. Ekiplerimiz sürekli sahada. Biz de fırsat buldukça vatandaşlarımızın ziyaretine gidiyoruz. Onların taziyelerine katılıp acılarını paylaşıyoruz. Nişan ve düğün davetlerine katılıp sevinçlerine ortak oluyoruz. İlçeye yapılacak olan yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlayacağız. İlçemizin yıllardır iktidar nimetlerinden faydalanamaması büyük bir kayıptır. Ancak Ceyhan, bundan böyle Ak belediyecilik ile buluşmuştur. Yaptığımız çalışmalar ve görüşmeler neticesinde birçok kamu yatırımını ilçemize getirmek için uğraş veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda Ceyhan, Adana'nın en hızlı gelişen ilçesi olacağı kanaatindeyim. Devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve özel sektörün yapacağı yatırımlarla ilçemizin önü açılacaktır. İlçemizin gelişmesine yönelik yatırımlarda bulunmak isteyen yatırımcılara Ceyhan Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler