YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceyhan'da "AB Hibe Programları" Toplantısı

Ceyhan ilçesinde, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerine yönelik "Avrupa Birliği Hibe Proje Programları" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ceyhan ilçesinde, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerine yönelik "Avrupa Birliği Hibe Proje Programları" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Ceyhan Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Adana Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi'nde görevli yüksek ziraat mühendisi Ünzile Söğüt, AB hibe projeleri hakkında bilgi verdi. Söğüt, Adana genelinde proje sayısını artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli toplantılar düzenlediklerini bildirdi. Toplantıda yapılan sunumlar eşiliğinde Avrupa Birliği projeleri tanıtılarak örnekler verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler