YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceyhan'da Öğrenci Yurdu Temel Atma Töreni

Ceyhan ilçesinde Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından hayırsever vatandaşlar sağlanan gelirle yapılacak 150 kişi kapasiteli öğrenci yurdunun temeli, törenle atıldı.

Ceyhan ilçesinde Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından hayırsever vatandaşlar sağlanan gelirle yapılacak 150 kişi kapasiteli öğrenci yurdunun temeli, törenle atıldı. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Cumhuriyet Mahallesinde 750 metrekare alan üzerinde inşa edilecek yurdun temel atma töreninde, eğitim ve öğretimin önemine değindi. Yurdun temel atma törenini gerçekleştirmekten mutlu olduğunu belirten Coş, "Bu yurdun projelendirilmesi ve temel atma aşamasına kadar destek sağlayan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Birliğimiz ve beraberliğimiz bu Kutlu Doğum Haftası'nda daim olsun, daha güçlü olsun diye dua ediyoruz. İnşallah bu yurdun temel atma töreninde olduğu gibi açılışını da gerçekleştirerek hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. Öğrenciler tarafından okunan ilahilerin ardından, yurdun temelini dualar eşliğinde atıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler