YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cezaevi Firarisine Operasyon

Hırsızlık suçundan kaldığı cezaevinden firar eden hükümlünün yakalanması için özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon düzenlendi.

Hırsızlık suçundan kaldığı cezaevinden firar eden hükümlünün yakalanması için özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon düzenlendi. Alınan bilgiye göre, Mithat Özsan Bulvarı'nda devriye görevi yapan polis ekipleri, trafiği tehlikeyi düşüren bir otomobili durdurmak istedi. Ekiplerin, "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü takibe alındı. Otomobilin gideceği güzergahlarda önlem alan ekipler, sürücünün hırsızlık suçundan cezaevinde bulunduğu sırada firar eden Levent D. olduğunu belirledi. Hükümlünün Yavuzlar Mahallesi'ndeki evine yöneldiğini tespit eden ekipler, özel harekat polislerinin de katılımıyla evin bulunduğu sokakta önlem aldı. Evine operasyon yapılan Levent D'nin evden kaçtığı tespit edildi. Çevredeki evlerin bahçesinde de araştırma yapan polis ekiplerinin, hükümlünün yakalanması için çalışmasını sürdürdüğü bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler