YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cezaevindeki Eski Eşten 'okunmuştur' Damgalı Mektupla Tehdit

Çağlar ÖZTÜRK / ADANA, Şu anda hırsızlık ve yaralama suçlarından Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan T.K.'dan sürekli şiddet gördüğü için

Cezaevindeki Eski Eşten 'okunmuştur' Damgalı Mektupla Tehdit

Çağlar ÖZTÜRK / ADANA, Şu anda hırsızlık ve yaralama suçlarından Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan T.K.'dan sürekli şiddet gördüğü için boşandığını belirten İlkay Kayam, "Eşimin beni sürekli dövmesine dayanamayarak 2008 yılında ayrıldım. O dönemde boşanma davası açtım diye parmaklarımı kırdı, 7 yıllık evliliğimizde kocam sürekli cezaevine girip çıkıyordu" dedi.
CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE
Eşinin boşanmayı gururuna yediremediğini anlatan İlkay Kayam şunları anlattı:
"Cezaevinden sürekli bana tehdit mektupları yazıyor. Bana mektubunda 'Son günlerini iyi yaşa, zamanını iyi geçir' demiş. Oradaki görevliler de mektuplara 'Okunmuştur' mührü basıyor. Cezaevindeki birinin beni tehdit etmesi ve bunu görevlilerin kontrol etmemesi suç değil mi?' diye sordu.
Evliliklerinden Deniz ve Mustafa Can adlarında iki erkek çocuklarının olduğunu belirten genç kadın, "Eşimin kısa bir cezası kaldı, can güvenliğim tehlikede" dedi. Cezaevinden gelen mektupları gösteren İlkay Kayam, T.K. hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Cezaevindeki Eski Eşten 'okunmuştur' Damgalı Mektupla Tehdit

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler