YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuk yaşta evlendi, maddi sıkıntı yüzünden intihar etti

Adana'da, sevdiği kızı kaçırarak evlenen Muhammet Erdemli, maddi sıkıntı yüzünden bunalıma girerek intihar etti.

Çocuk yaşta evlendi, maddi sıkıntı yüzünden intihar etti

Adana'nın Kozan ilçesinde, geçen yıl kendisi gibi küçük yaştaki sevdiği kızı kaçırarak evlenen 17 yaşındaki Muhammet Erdemli, maddi sıkıntı yüzünden bunalıma girerek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Tavşantepe Mahallesi'nde oturan Muhammet Erdemli, yaklaşık 1 yıl önce 16 yaşındaki R.İ.’yi kaçırarak, ailelerinin rızası ile evlendi.

Olaydan kısa süre önce eve gelen Erdemli, eşi ile konuştuktan sonra evin damına çıkacağını söyledi. Bir süre geçtikten sonra aşağı inmeyen Erdemli’yi eşi birkaç defa çağırdı fakat cevap alamadı.

R.İ. yukarı çıktığında, kocasını merdiven boşluğunda asılı halde buldu.R.İ., ipi bıçakla keserek eşini ipten kurtarırken, bağrışmaları duyan komşuları durumu 112 Acil Servis’e ve polise haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri yaklaşık 30 dakika müdahale ettikleri Muhammet Erdemli’yi kurtaramadı.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için ceset, Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yeni evli olan Erdemli’nin son zamanlarda maddi sıkıntılar çektiği öğrenildi.Eve gelen anne Feray ve baba Abdullah Erdemli ile yakınları feryat ederek sinir krizleri geçirdi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler