YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, cumhurbaşkanı seçiminde, Türkiye'nin tercihini, dünyanın tanıdığı, bilim adamı, saygınlığı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’dan yana kullanacağını belirtti.

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, cumhurbaşkanı seçiminde, Türkiye'nin tercihini, dünyanın tanıdığı, bilim adamı, saygınlığı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’dan yana kullanacağını belirtti. CHP'den yapılan açıklamaya göre, Demirçalı ve partililer, Kozan'ın Horzum, Çullu Uşağı, Göller yaylaları ile Feke'nin, Tapan İncirci, Paşalı, Tomanaklı, Kargapazar yaylalarında vatandaşlarla görüştü, cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’na oy istedi. Demirçalı, Kozanlılar'ın, Adanalılar'ın kendilerini cezalandıran, adı yolsuzluğa bulaşmış birisine oy vermeyeceğini belirtti. Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’nun huzurun, birliğin, kardeşliğin, saygının sevginin, içte ve dışta barışın temsilcisi olduğunu kaydeden Demirçalı, "Türkiye tercihini, dünyanın tanıdığı, bilim adamı, saygınlığı olan İhsanoğlu’dan yana kullanacaktır. İhsanoğlu, dünya güzeli bir insan. Düzgün, namuslu, bilge, dünyada itibarı olan bir insan. Adına uluslararası kuruluşların ödül düzenlediği tek Türk vatandaşı" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler