YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Develi: Kardeşlik bayramlarla sınırlı kalmamalı

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, sevgi, hoşgörü ve paylaşma hislerinin doruğa çıktığı Kurban Bayramının tüm...

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, sevgi, hoşgörü ve paylaşma hislerinin doruğa çıktığı Kurban Bayramının tüm ülkeye huzur getirmesini temenni etti.
Kardeşlik ve toplumsal dayanışmaların sadece bayramlarla sınırlı kalmamasını isteyen Develi, “ Bu bayrama buruk giriyoruz. Önce şehitlerimiz, ardından da Van’daki deprem, ülkemizi yasa boğdu. Dilerim bu bayram, bütün üzüntüleri sona erdirir, ülkedeki kardeşlik duygularını yeniden güçlendirir” dedi.
Develi mesajını şu sözlerle tamamladı: “Unutmayalım ki paylaştıkça acılar azalır, sevinçler büyür. Ülkenin üzerindeki kara bulutların dağılması, daha demokratik bir ülke için, cehaletin kör kuyusundan aydınlık ufuklara çıkmak için hep birlik olmalıyız. Şehitlerimiz ve Van’da hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kurban Bayramı bütün ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirsin.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler