YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doğu Akdeniz'de Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Adana, Mersin, Gaziantep ve Kilis için kuvvetli ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Adana, Mersin, Gaziantep ve Kilis için kuvvetli ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Bölge müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, uydu görüntülerinden alınan veriler ve son meteorolojik değerlendirmelere göre Adana'nın Pozantı, İmamoğlu, Kozan, Feke, Aladağ ve Saimbeyli ilçelerinde, Mersin'in kuzey ilçelerinde, Gaziantep ve Kilis'in ise doğusunda, gün içerisinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi. Yetkililerden ve vatandaşlardan, su baskını, yıldırım, lokal dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve hortum riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler