YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Düğünü şenlendirmek istedim, gencin ölümü beni üzdü"

Adana'da düğünde, tabancayla havaya ateş ederken 15 yaşındaki Halil Şengöz'ü (15) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan...

Adana'da düğünde, tabancayla havaya ateş ederken 15 yaşındaki Halil Şengöz'ü (15) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ahmet Karagöz (51), "Düğünü şenlendirmek istedim. Bu sebeple havaya ateş açtım. Gencin ölümünden büyük üzündü duydum, pişmanım." dedi. Ahmet Karagöz, oğlu M.K. (17) ve aynı düğünde pompalı tüfekle havaya ateş açtığı ileri sürülen İsa K. ile birlikte adli mercilere sevk edildi.

Olay, 25 Mart pazar günü, merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs mahallesi 1179. sokakta Yasin Türkmen ile Şehe Türkmen'in düğünleri sırasında yaşandı. İddialara göre, düğün sırasında Ahmet Karagöz havaya ateş açtı. Bu sırada, kurşunlardan biri 2. katın terasında bulunan Halil Şengöz'e isabet etti.

Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan genç, yakınlarınca Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, düğünde silah sıktığı ileri sürülen İsa K.'yı gözaltına aldı. Polis, Ahmet Karagöz'ün "Pencereden düğünü seyrediyordum, havaya ateş açıldı, bir çocuğun vurulduğunu gördüm. Ardından ise oğlum M.K. bahçeye getirip silah gömdü. Olayı o yapmış olabilir." dedi.

Polis, bu sözler üzerine M.K.'yı da yakaladı. M.K. da ifadesinde, olayı kendisinin yaptığını itiraf etti. Ancak Cinayet Bürosu ekipleri, işin peşini bırakmadı. M.K.'nın çelişkili ifadeleri üzerine, babası Ahmet Karagöz'ü de gözaltına aldı.

Baba Karagöz, "Olayı kendisinin işlediğini" itiraf etti. Karagöz'ün "Düğünü şenlendirmek istedim. İkinci kez ateş açtığımda gencin vurulduğunu gördüm. Olay kazayla olmuştur. Böyle olmasını istemezdim. Büyük üzüntü içindeyim, pişmanım." dediği öğrenildi. Ahmet Karagöz, aynı düğünde havaya aten açan İsa K. ile oğlu M.K. adli mercilere sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler