YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya Offshore Şampiyonası 2'nci Ayağı Adana'da Başlıyor

Adnan POYRAZ / ADANA, (DHA)- DÜNYA Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayağı cumartesi günü Adana'da başlıyor. Organizasyonun ilk gününde Adana Büyükşehir Belediyesi

Dünya Offshore Şampiyonası 2'nci Ayağı Adana'da Başlıyor

Adnan POYRAZ / ADANA, (DHA)- DÜNYA Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayağı cumartesi günü Adana'da başlıyor. Organizasyonun ilk gününde Adana Büyükşehir Belediyesi Sıralama Turları için Seyhan Baraj Gölüne inecek olan tekneler pazar günü de Adana Valiliği "Adana Grand Prix" için start alacak. Her iki yarışta saat 16.00'da başlayacak.
Adana Yelken Kulübü Başkanı Ziya Alim Koçer liderliğindeki Adana Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Dünya Offshore Şampiyonasına katılacak olan tekneler de Adana'ya gelerek son eksikliklerini tamamlıyorlar. Adana organizasyonunda İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık sorumluluğunda Serdar Özer, Emre Güler, Esra Şenher ve Atilla Çeker ile birlikte Adana Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri İlker Danışoğlu görev alıyorlar.
Adana Yelken Kulübü Başkanı Ziya Alim Koçer "Dünya Offshore Şampiyonasının Nisan ayı başında Suudi Arabistan'ın Yanbu kentinde yapılan 1'nci ayağına katılan tekneler İskenderun limanı üzerinden Adana'ya konvoy halinde ulaştı. Tüm Offshore yarış teknelerinin hafta sonu heyecanına hazır hale gelmesi için ekipler büyük bir gayretle çalışıyorlar. Cuma günü öğleden sonra teknelerin şehir tur ile başlayacak olan Adana'daki offshore heyecanı Cumartesi ve Pazar günleri Adana Yelken Kulübü önündeki Seyhan Baraj gölünde oluşturulacak parkurda gerçekleşecek. Dünya Offshore Şampiyonasının Adana Grand Prix yarışına Amerika, Fransa ve İtalya gibi farklı ülkelerden ünlü pilotlar katılacaklar. Dünya Offshore Şampiyonası'nda Suudi Arabistan Grand Prix yarışını kazanan Yuka Yacht ekibi 220 puan ile lider durumda bulunuyor" dedi.

FOTOGRAF

Dünya Offshore Şampiyonası 2'nci Ayağı Adana'da BaşlıyorDünya Offshore Şampiyonası 2'nci Ayağı Adana'da Başlıyor

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler