YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Eğitim seminerleri uygulamada büyük kolaylık sağlıyor"

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’nca düzenlenen ve belediye personelinin büyük ilgi gösterdiği hizmet...

"Eğitim seminerleri uygulamada büyük kolaylık sağlıyor"

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’nca düzenlenen ve belediye personelinin büyük ilgi gösterdiği hizmet içi eğitim semineri sürüyor.
Seminerin 4. gününün açılışın yapan İnsan Kaynakları Daire Başkanı Güllü Bakır, seminere personelinden ilgisinden memnun olduğunu belirterek, eğitim seminerinin uygulamada büyük katkısının görüleceğinin altını çizdi.
Açış konuşmasının ardından eğitim seminerine geçildi. Seminerin 4. gününde İç Denetçi Taner Eraslan, “Kamu Zararı Kişi Borcu, Sayıştay Denetimi ve İç Kontrol Sistemi” konularında bilgi verdi.
Taner Eraslan, denetimlerde “neden-sonuç” ilişkisine bakıldığını belirterek, “Örneğin bir ihaleye tek firma katılmışsa ve ihalenin teknik şartnamesi tek bir firmayı-markayı işaret ediyorsa, burada teknik şartnamenin ihaleye tek firmanın girmesini sağladığı sonucuna varılır. Eğer teknik şartname farklı olsaydı daha fazla firma ihaleye girebilirdi diye düşünülür.” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesindeki hizmet içi eğitim semineri iki gün daha devam ettikten sonra sona erecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler