YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyetteki "paralel Yapı" Soruşturması

Emniyetteki "paralel yapı" soruşturması kapsamında gözaltına alınan şube müdürü İ.S. ile polis memuru C.B, sağlık kontrolünden geçirildi.

Emniyetteki "paralel yapı" soruşturması kapsamında gözaltına alınan şube müdürü İ.S. ile polis memuru C.B, sağlık kontrolünden geçirildi. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında, haklarında Sulh Ceza Hakimliği'nce yakalama kararı çıkartılan 13 emniyet personelinden şube müdürü İ.S. Konya'dan, polis memuru C.B. de İstanbul'dan Adana'ya getirildi. Adana Devlet Hastanesi'ndeki adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirilen İ.S. ve C.B, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler