YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engelliler Doyasıya Eğlendi

Umut Dayanışma Engelliler Derneği kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir gece düzenledi.

Engelliler Doyasıya Eğlendi

Umut Dayanışma Engelliler Derneği kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir gece düzenledi.

Engellilerin bir araya geldiği etkinliğe katılan Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, her zaman için engellilerin yanlarında olduğunu ve ellerinden gelen yardımı her zaman yapacağını söyledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise yaptığı konuşmada, Umut Dayanışma Engelliler Derneği'nin merkezinin Yüreğir'de bulunduğunu bu nedenle Başkan Sevim Eyrisakal'la yoğun bir şekilde görüştüklerini ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını giderme noktasında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduklarını söyledi.

Umut Dayanışma Engelliler Derneği Başkanı Sevim Eyrisakal'da kendilerini yalnız bırakmayarak, gecelerine katılan Adana Vali Yardımcısı ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a tüm engelliler adına teşekkür etti.

Yapılan konuşmalardan sonra engelli vatandaşlar aileleriyle beraber doyasıya eğlendiler.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler