YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini Darbettikten Sonra 3 Kişiyi Yaralayan Koca, Intihar Girişiminde Bulundu

 Saimbeyli ilçesinde, karısı ile tartıştıktan sonra cinnet getirdiği iddia edilen koca, 3 kişiyi yaralayıp tüfekle intihar girişiminde bulundu.

Saimbeyli ilçesinde, karısı ile tartıştıktan sonra cinnet getirdiği iddia edilen koca, 3 kişiyi yaralayıp tüfekle intihar girişiminde bulundu. Alınan bilgiye göre ilçeye 40 kilometre uzaklıktaki Gökmenler Mahallesi'nde, inşaat ustalığı ve çiftçilikle geçinen Hamdi Kızıltuğ vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Hamdi Kızıltuğ daha sonra aynı tüfekle kendisini vurdu. Otomobillerle Feke'deki Sağlık Ocağı'na getirilen 5 yaralı buradan ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olduğu belirtilen Hamdi Kızıltuğ, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne, Hakkı Çalın ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayı duyarak Kozan Devlet Hastanesi'ne gelen Hamdi Kızıltuğ'un yakınları sinir krizi geçirdi. Emine ve Ayşe Kızıltuğ ile Elife Andiç'in sağlık durumlarının iyi olduğu olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler