YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini nasıl öldürdüğünü anlattı

Adana'da evden kaçıp bir başkasıyla aşk yaşadığını öne sürdüğü eşini öldüren Muhammed Ünal, mahkemede cinayeti nasıl işlediğini anlattı

Eşini nasıl öldürdüğünü anlattı

Adana'da evden kaçan ve bir başkasıyla aşk yaşadığı öne sürülen eşi 30 yaşındaki Elem Ünal'ı, kaçırıp otomobilin içinde tabancayla öldürdüğü iddia edilen Muhammed Ünal (31) ve yardımcı olan arkadaşları yargılanmaya başladı. Hakkında biri ağırlaştırılmış 2 müebbet hapis cezası istenen Ünal, "Çocuk senden değil deyince öldürdüm" dedi.

14 yıllık eşi Elem Ünal'ı 30 Temmuz'da öldürdükten 3 gün sonra yakalanıp tutuklanan Muhammet Ünal ile kendisine yardımcı olan arkadaşları Murat K. (28), Sinan G. (28) Adana 3. Ağır Cez Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Hakkında yakalama kararı bulunan sanık Kenan G. (29) ise halen yakalanamadığından duruşmaya katılmadı. Duruşmada sanık Muhammet Ünal, eşi ile severek evlendiklerini söyledi. Evlendikten 1.5 yıl sonra eşinin hareketlerinin değiştiğini, kendisine karşı ilgisiz kaldığını, sorumluluklarını yerine getirmediğini belirten Ünal, eşini nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı:

"Sevdiğim için ses çıkarmıyordum. Bana yalan söylemeye başladı. Bilgisayarda birileri ile yazıştığını fark ettim. Boşanmak istediğini söyledi. Kafa dinlemek için ailesine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Ancak ailesine gitmemişti. Onu bir barda buldum ve eve götürdüm. 5. gün tekrar evden ayrıldı. Polise kayıp başvurusunda bulundum. Bilgisayardaki MSN yazışmalarından eşimin kötü bir ortama düştüğünü düşündüm. Tesadüfen karımı, ilişkisi olduğu Mustafa G.'ün arabasında gördüm. Eşimi arabadan indirmek isterken Mustafa G. ile tartıştık. Mustafa G.'e bir el ateş ettim. Elem'i alıp otomobilimize bindirdim. Araçta giderken Elem ile tartıştık. Bana, ?5 ay önce hamileydim. Çocuk senden değildi. Namussuz ve şerefsizsin. Verdiğin paraları barlarda yiyorum' diyerek yüzüme tükürdü. O an kendimi kaybedip 3-4 el ateş ettim. Yuva yıkma yanlısı değildim. Neyim varsa eşime çocuğuna adamıştım. Davranışları karşısında kendimi kaybettim." Diğer sanıklar olayla ilgilerinin olmadığını söyledi.

Kaçan otomobilden ceset çıktı | www.mynet.com/video

"EVLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM" Katil zanlısı Ünal tarafından tabancayla yaralanan Elem'in sevgilisi Mustafa Gök, sanıklardan şikayetçi olmadı. Elem'in bekar olduğunu bildiğini ifade eden Gök, "Evlenecektik. Ev bile tutmuştum. Kocası bizi arabanın içinde buldu. Bir el ateş edip, beni yaraladı. Elem'i de arabasına bindirip götürdü" dedi.

ANNE: KIZIM BOŞANMAK İSTİYORDU Öldürülen Elem'in annesi Sema Atıl, sanıklardan şikayetçi oldu. Acılı anne Atıl, "Kızım boşanmak istiyordu. İlişkisinden bilgim yok" diye konuştu. Duruşma, Elem Ünal'ın MSN yazışmalarının çözümünün yaptırılması ve eksiklerin tamamlanması için ertelendi.(Habertürk)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler