YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşinin Cesedini Tren Rayında Buldu

 Pozantı ilçesinde bir kişi, aynı iş yerinde çalıştığı karısının gecikmesi üzerine eve giderken, tren rayları üzerinde eşinin cesedini buldu.

Eşinin Cesedini Tren Rayında Buldu

Pozantı ilçesinde bir kişi, aynı iş yerinde çalıştığı karısının gecikmesi üzerine eve giderken, tren rayları üzerinde eşinin cesedini buldu. Alınan bilgiye göre, Zafer Mahallesi'nde ikamet eden Çetin Bayram, aynı iş yerinde aşçı olarak çalışan karısı Özlem Bayram'ın işe gecikmesi üzerine kontrol etmek için eve doğru yola çıktı. Bu sırada, eşinin demir raylar üzerinde hareketsiz yattığını gördü. Çetin Bayram, karısı Özlem Bayram'ı özel bir otomobille Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinde götürdü. Yapılan kontrollerde 3 çocuk annesi kadının öldüğü belirlendi. Özlem Bayram'ın bir trenin çarpması sonucu öldüğü tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Eşinin Cesedini Tren Rayında BulduEşinin Cesedini Tren Rayında Buldu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler