YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski Koca Dehşeti: 3 Yaralı

Adana'da bir kişi, 2 ay önce boşandığı eski eşi ile kendisine müdahale eden iki kişiyi...

Adana'da bir kişi, 2 ay önce boşandığı eski eşi ile kendisine müdahale eden iki kişiyi bıçaklayarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde Metal Sanayi içindeki benzin istasyonunda meydana geldi. Yaklaşık 8 yıl evli kalan Lokman Ö. ve Sibel D. çifti, şiddetli geçimsizlik yüzünden 2 ay önce ayrıldı. Adam yaralama suçundan girdiği cezaevinden bir ay önce Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak tahliye olan Lokman Ö., eski eşiyle yeniden bir araya gelmek istedi. İddialara göre, Sibel D.'nin görüşme talebini kabul etmemesi üzerine Lokman Ö., telefonla eski eşini rahatsız edip hakaretler yağdırmaya başladı. Bu durumdan rahatsız olan kadın ise, ortak arkadaşları olan Kuddusi Y.'yi araya koyup, sorunun ortadan kaldırılmasını istedi. Taraflar benzin istasyonunda buluşurken, Sibel D., Kuddusi Y. ve Sena N., araçtan inerek konuşmak için Lokman Ö.'nün yanına gitti. Yanında taşıdığı bıçağı çıkartan Lokman Ö. ise, eski eşi Sibel D.'yi 16 yerinden bıçakladı. Şahsı engellemeye çalışan Kuddusi Y. ve Sena N. de, Lokman Ö.'nün bıçaklı saldırısına uğradı.

Çevrede bulunan vatandaşların olaya müdahale etmesiyle Lokman Ö., olay yerinden yaya olarak kaçtı. Ağır yaralanan Sibel D., Kuddusi Y. ve Sena N. ise, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ameliyata alınan 3 yaralının da sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler