YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ev Hapsi Cezası Alan Dolandırıcı, Adliye Çıkışı Tekrar Gözaltına Alındı

Çağlar ÖZTÜRK/ADANA, (DHA)- ADANA'da aylık kiraladığı evleri internet üzerinden çeşitli kişilere yıllık kiraya verdiği öne sürülen 39 yaşındaki Gökhan K., yakalandı.

Ev Hapsi Cezası Alan Dolandırıcı, Adliye Çıkışı Tekrar Gözaltına Alındı

Çağlar ÖZTÜRK/ADANA, (DHA)- ADANA'da aylık kiraladığı evleri internet üzerinden çeşitli kişilere yıllık kiraya verdiği öne sürülen 39 yaşındaki Gökhan K., yakalandı. Çıkarıldığı mahkemede ev hapsi cezası ile serbest bırakılan şüpheli başka bir kiracının şikayeti üzerine tekrar gözaltına alındı.
Olay, merkez Seyhan ile Çukurova İlçesi'nde meydana geldi. 6 evi, aylık olarak kiralayan Gökhan K., aynı evleri internet üzerinden yıllık kiraya çıkardı. Gelen müşterilere kendisini emlakçı olarak tanıtan Gökhan K., ilk olarak 42 yaşındaki Emine Şenöz'e bir daireyi 11 bin 250 liraya yıllık olarak kiralayıp parayı peşin aldı. Diğer mağdurlardan Ahmet Beylen'den 2 bin 300, Duygu Saydam'dan 5 bin, Hüseyin Özipek 6 bin 500, Hafize Özdemir 900 ve Nihal Özyılmaz 9 bin lira para alan Gökhan K., kayıplara karıştı. Evleri taşınmak isteyenler gerçek daire sahipleriyle karşılaşınca dolandırıldıklarını anlayıp Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine şikayette bulundu.
POLİS MÜŞTERİ GİBİ DAVRANDI
İhbar üzerine harekete geçen polis, internet sitelerini mercek altına aldı. Yıllık kiralık evleri araştıran polis, müşteri kılığında Gökhan K.'ya ulaştı. Yurt Mahallesi'ndeki bir eve talip olan müşteri kılığındaki polisler, şüpheliyi yakaladı. Suçunu itiraf eden Gökhan K., sevk edildiği mahkemece ev hapsi verilerek serbest bırakıldı. Adliyeden çıkan Gökhan K., başka bir kiracının şikayeti üzerine tekrar gözaltına alındı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler