YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Evim Sensin' Filminin Adana Galası Yapıldı

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, yönetmenliğini ve aynı zamanda başrolünü üstlendiği ‘Evim Sensin’ adlı filmin Adana...

'Evim Sensin' Filminin Adana Galası Yapıldı

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, yönetmenliğini ve aynı zamanda başrolünü üstlendiği ‘Evim Sensin’ adlı filmin Adana Galası’nı yaptı.

Adana’ya gelen ünlü sanatçı Özcan Deniz, Optimum Outlet Adana AVM’deki Avşar Sinemaları’nda 'Evim Sensin' adlı filmi Adanalılarla birlikte filmi izledi. Film öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Deniz, filmin herkesin ortak duygularına hitap eden türden bir film olduğunu söyledi. Filmin 2 Kasım itibariyle vizyona girdiğini hatırlatan Deniz, “Şuana kadar filme olan ilgi bizi mutlu etti. Bundan sonra da ivmenin yukarıya doğru gideceğini gösteriyor. Güzel tepkiler geliyor.” dedi.

Senaryonun alıntı olduğu şeklindeki sorular üzerine ise Deniz, “Senaryosu uyarlama. Kore filminden uyarlama. Filmin birçok ismi var. 2005 yılında çıkmış bir film. Bizim tarafımızdan da bu sene uyarlandı.” şeklinde cevap verdi.

Adana’nın sinemacılar için müthiş bir plato olduğunun altını çizen Özcan Deniz, “Camdan baktığımda eski Adana manzarası var, ben o manzaranın bozulmaması taraftarıyım. Keşke bir miktarı sinemacılar tarafından korunabilse. Tabi iyileştirilerek korunabilse. Türkiye’nin birçok yerinde kentlerin eski yüzleri yenilenmek adına yıkılıp yeniden projelendiriliyor. Ben buna biraz karşıyım. Yıkmadan projelendirilebilse, sinema için de turistik açısından da, içinde yaşayan insanların o şehre olan ilgisi açısından da, şehrin ruhunu kaybetmemesi açısından da çok faydalı olacağını düşünüyorum. 1 yıl önce Mersin-Adana yolunda Araf’ı çektik. Burada benim bir film çekme hayalim tabiî ki var.” ifadelerini kullandı.

Filmin galasına Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile birlikte Avşar Yapım’ın sahibi Şükrü Avşar da katıldı.

Öte yandan, hakları Avşar Film’e ait olan ve bir Kore filminden uyarlanan ‘Evim Sensin’ filminde, Özcan Deniz ve Fahriye Evcen ile birlikte filmde şu isimler rol alıyor; Sait Genay, Teoman Kumbaracıbaşı, Levent Öktem, Özay Fecht, Güneş Hayat, Volga Sorgu, Barış Yalçın, Gizem Denizci, Ayşe Çerçi, Zeynep İge, Efe Deprem ve Kayhan Yıldızoğlu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler