YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evine Aldığı Kadın Arkadaşına Fuhuş Yaptırdı

Fatih KARAÇALI/ADANA, Merkez Seyhan İlçesi'nin Tepebağ Mahallesi'nde tek katlı evde yalnız yaşayan H.Ö.'nün evine erkeklerin gelip gitmesinden rahatsız olan komşuları,

Evine Aldığı Kadın Arkadaşına Fuhuş Yaptırdı

Fatih KARAÇALI/ADANA, Merkez Seyhan İlçesi'nin Tepebağ Mahallesi'nde tek katlı evde yalnız yaşayan H.Ö.'nün evine erkeklerin gelip gitmesinden rahatsız olan komşuları, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, evi takibe aldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda eve yapılan baskında, A.Ç., yatak odasında yarı çıplak halde, H.Ö. ile ismi açıklanmayan 2 erkek yan odada beklerken yakalandı. Gözaltına alınan müşteriler, alınan ifadelerinde, "H.Ö., bizi evine çağırıyordu. Arkadaşı olduğunu söylediği A.Ç.'ye 10, H.Ö.'ye de 40 TL verip ilişkiye giriyorduk" diye bilgi verdi.
Eşinden boşandıktan sonra sokaklarda kaldığını belirten A.Ç., "Gidecek yerim yoktu, H.Ö., beni evinde misafir edebileceğini söyledi. Bir ay önce de arkadaşlarının ziyaretine geleceğini belirtip çay demlememi istedi. Ben de çay yaptım, sohbet ederken arkadaşının beni beğendiğini birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul ettim, böylece fuhuş yapmaya başladım. Sürekli çay içmek için birileri geliyor, benimle birlikte oluyordu" diye ifade verdi. Ahlak Bürosu'ndaki sorgusunda fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlamasını kabul etmeyen H. Ö. de savunmasında şunları söyledi:
"Ben evime çay içmek için arkadaşlarımı davet ediyordum. Çay içerken de uyuklamıştım. A.Ç. de benim misafirlerimle birlikte oluyormuş. Benim haberim yoktu."
Emniyetteki sorgularının ardından A.Ç. ile 2 müşterisi serbest bırakılırken, H.Ö., fuhuşa aracılık yapmak ve yer sağlamak suçlarından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen H.Ö., görüntü alan gazetecilere, "Ne yaptık, sanki cinayet mi işledik" diye tepki gösterdi.

Evine Aldığı Kadın Arkadaşına Fuhuş Yaptırdı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler