YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fetö Davasında Eski Infaz Koruma Memuru Kadına Beraat

ADANA, Ceyhan Açık Cezaevi'nde kadın infaz memuru olarak görev yapan Emine K., FETÖ/PDY terör örgütüne üye olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç

ADANA, Ceyhan Açık Cezaevi'nde kadın infaz memuru olarak görev yapan Emine K., FETÖ/PDY terör örgütüne üye olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edildi. Hakkında adli kontrol kararı verilen Emine K., terör örgütü üyeliği suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.
'İŞSİZLİKTEN OKULLARINDA ÇALIŞTIM'
Hakim karşısına çıkan Emine K., FETÖ'nün okullarında işsizlikten çalıştığını anlatarak, "Yurtlarında kısa süre kaldım. Bunların aklı fikri para, pişman olup okullarından istifa ettim. Bunlar kan emici vampirler gibiydi. Sosyal hayatım yoktu. Kendimi onlardan zor kurtardım. İstemeyerek bu cemaatin içinde bulunduğum için çok üzgünüm. Vatanını, milletini seven birisiyim, eğer devletimiz bu pisliklerden temizlenecekse mesleğimden atılmaya ve ceza almaya da razıyım" diye savunma yaptı.
Duruşma savcısı mütalaasında Emine K.'nın terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, 'yüklenen suçun sabit olmaması' gerekçesiyle Emine K.'nın beraatine karar verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler