YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'fotoğraflı' Savunma Yapan Tecavüz Sanığı 19 Yıl 2 Ay Hapse Çarptırıldı

Salih ÜÇTEPE/ ADANA, Ankara'da yaşayan Bahadır K., geçen kasım ayında aynı mahallede oturan gönül ilişkisi kurduğu S.N.Ö. ile evlenmek istedi.

'fotoğraflı' Savunma Yapan Tecavüz Sanığı 19 Yıl 2 Ay Hapse Çarptırıldı

Salih ÜÇTEPE/ ADANA, Ankara'da yaşayan Bahadır K., geçen kasım ayında aynı mahallede oturan gönül ilişkisi kurduğu S.N.Ö. ile evlenmek istedi. Kızın yaşının küçük olması nedeniyle ailesi evliliğe izin vermeyince, çift kaçarak Adana'ya geldi. Ancak S.N.Ö., geçen şubat ayında polise giderek Bahadır K.'nın kendisini kaçırıp tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan ancak suçlamayı kabul etmeyen Bahadır K. tutuklandı.
GÖNÜL RIZASIYLA KAÇTI
Bahadır K. 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 25 yıla kadar, annesi Selver ile babası Arif K. ise 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı.
S.N.Ö. ile gönül ilişkileri olduğunu öne süren Bahadır K., "12 Eylül günü ailem evde yokken S. çantası ile evimize gelip bana kaçtığını söyledi. Sürekli bana yaşının 18'e yakın olduğunu, 18'e girmesine 2 ay kaldığını söylüyordu, ama kimliğini hiç göstermedi. Bir süre daha ailemle kaldıktan sonra S.'nin annesi kendi evine yakın bir ev bulduğunu ve eşyalarının bir kısmını da bize vereceğini söyledi. Daha sonra annesinin bulduğu eve yerleştik. Bu tarihten önce S. ile cinsel ilişkimiz olmadı. Annesinin bulduğu eve yerleştikten sonra gönül rızasıyla ilişkiye girdik. Sonra kıskançlığı nedeniyle polise giderek benden şikayetçi olmuş. Hamile kalmıştı. Ancak ailesi sıkıntı yaşarız, annen ve baban olarak hapse gireriz diyerek çocuğumu aldırmışlar. Ailesinin baskısı nedeniyle S.N.Ö.'nün farklı şeyler söylediğini düşünüyorum."
'ANNEMİ BABAMI ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ'
S.N.Ö. ise Bahadır K.'dan şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Birisinin vasıtasıyla bana haber yollayıp tanışmak istedi. Buluştuğumuzda beni sevdiğini ve 6-7 aydır takip ettiğini söyledi. Bahadır K.'ya 14 yaşlarında olduğumu söyledim ancak o da bana 'Aileme 18 yaşlarında olduğun söyle' dedi. Onunla arkadaşlık etmezsem annemi babamı öldüreceğini söyleyerek tehdit etti. Beni Adana'da dilenciliğe zorladı" diye ifade verdi. Arif ve Selver K. ise suçlamaları kabul etmezken; sanık avukatı, müvekkilinin S.N.Ö.'yü kaçırmadığını belirterek, çiftin birlikte çekilen görüntülerinin yer aldığı CD'yi mahkemeye delil olarak sundu.
Mahkeme heyeti, Arif ve Selver K.'nın beraatine karar verirken, S.N.Ö.'nün olay tarihinde 15 yaşından küçük olması nedeniyle Bahadır K.'yı cinsel istismar ve hürriyetten yoksun kılma suçlarından 19 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.

14 Yaşındaki Kızı Kaçırıp, 3 Ay Tecavüz Etti, Dilendirdi14 Yaşındaki Kızı Kaçırıp, 3 Ay Tecavüz Etti, Dilendirdi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler