YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazetecilerden Emniyet Müdürü Zeybek'e Ziyaret

Haber ajansları ve gazetelerde görevli muhabirler, bir süre önce Adana Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Zeybek'i ziyaret etti.

Haber ajansları ve gazetelerde görevli muhabirler, bir süre önce Adana Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Zeybek'i ziyaret etti. Zeybek, ziyarette kendisinin de Adanalı olduğunu hatırlatarak, kentin bugünkü konumundan daha iyi bir noktaya taşınması adına gayret göstereceklerini ifade etti. Öncelikli hedeflerinin Adana'nın en güvenli il olmasını sağlamak olduğunu vurgulayan Zeybek, "Adana halkının desteğiyle daha huzurlu bir toplum hayatının sağlanabilmesine yönelik çalışmalar yapmaya kararlıyız" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler