YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlik Kupası Tenis Müsabakaları

Adana’da, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Gençlik Kupası Tenis"...

Gençlik Kupası Tenis Müsabakaları

Adana’da, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Gençlik Kupası Tenis" müsabakalarına 78’i kadın ve toplam 133 sporcu katıldı.

Çukurova Belediyesi Mahfesığmaz Tenis Kortları’nda gerçekleştirilen müsabakalarda, tüm oyuncular birbirlerine üstünlük kurmak için mücadele ettikleri dikkati çekti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kortun etrafı, Türk Bayrağı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı flamaları ile süslendi.

Bu arada, turnuvaya katılan tüm sporculara madalya dağıtıldı.

Erkeklerde birinciliği Berk Dilek, ikinciliği Oytun Berksun, üçüncülüğü ise Ufuk Kılıç kazandı. Dereceye girenlere kupalarını Gençlik ve Spor Bakanlığı uzmanlarından Sezai Zorba, Özge Yavuz ve Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz verdiler.

Bayanlarda ise birinciliği Ezgi Kara, ikinciliği Senem Akar, üçüncülüğü ise Merve Dönmez elde etti.

Gençlik Kupası Tenis MüsabakalarıGençlik Kupası Tenis MüsabakalarıGençlik Kupası Tenis Müsabakaları

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler