YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hdp Mersin Ve Adana Il Binalarında Patlama (4)

BAKAN ÇELİK: BİR TAKIM BULGULARA ULAŞTIK Kültür ve Turizm Bakanı Adana Milletvekili Ömer Çelik, Adana Valiliği'nde HDP'ye yönelik saldırılarla ilgili açıklama

Hdp Mersin Ve Adana Il Binalarında Patlama (4)

BAKAN ÇELİK: BİR TAKIM BULGULARA ULAŞTIK
Kültür ve Turizm Bakanı Adana Milletvekili Ömer Çelik, Adana Valiliği'nde HDP'ye yönelik saldırılarla ilgili açıklama yaptı. İlk değerlendirmede bazı bulgulara ulaştıklarını ancak bunların kesinleşmemesi nedeniyle açıklayamayacağını belirten Çelik, "Valimiz, Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz ve MİT Bölge Başkanımızla ilk değerlendirmemizi yaptık. Bir takım bulgulara ulaştık, ancak şu anda sizlerle bunu paylaşamam. Özel bir ekip oluşturduk, patlamanın kimler tarafından neden yapıldığını araştırıyor. Saldırının en dikkat çekici noktası ise Mersin ve Adana'da eş zamanlı olmasıdır" dedi.
Olayın ardından bazılarının elinde belge ve bilgi olmadan sorumsuzca açıklama yaptığına dikkat çeken Çelik şöyle konuştu:
"Birilerini hedef gösterip açıklama yapmak doğru değildir. Yarın mahcup olabilirler. Biz bu saldırıyı sadece HDP'ye değil tüm siyasi partilere, siyaset sistemine yapılmış kabul ediyoruz. Adana'da 3 yaralımız var. Sağlık durumlarıyla yakından ilgileniyoruz. Başta HDP olmak üzere tüm siyasi partilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Hdp Mersin Ve Adana Il Binalarında Patlama (4)Hdp Mersin Ve Adana Il Binalarında Patlama (4)Hdp Mersin Ve Adana Il Binalarında Patlama (4)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler