YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsızlık yapma diyen annesini kurşunladı

Adana'da 23 yaşındaki Metin Şahin, hırsızlık yaptığı için kendisine tepki gösteren annesi 61 yaşındaki Meliha Şahin'i kurşunladı.

Hırsızlık yapma diyen annesini kurşunladı

İddiaya göre, işsiz gezen Metin Şahin, komşuları Erkan Oruç'un evinin kapısı önüne park ettiği motosikleti çalmak isterken, suçüstü yakalandı. Bu nedenle Oruç ile Şahin arasında kavga çıktı. Gürültüyü duyarak dışarı çıkan Meliha Şahin, hırsızlık yaparken yakalandığı söylenen oğluna, "Ben sana hırsızlık yapmamanı söylemedim mi? Bıktım senden" diye tepki gösterdi. Buna sinirlenen Metin Şahin de, üzerindeki ruhsatsız tabancayı çekip, annesine ve Oruç'a ateş etti.

Zanlı Şahin kaçarken, yaraladığı annesi ile komşusu, çağrılan ambulansla hastaneye götürülüp, tedaviye alındı. Hastaneye götürülürken cep telefonu çalan Meliha Şahin, "Yaralıyım, şimdi konuşamam, sonra arayın" dedi. Zanlıyı arayan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler