YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Jandarma Ile Gülen Çocuklar" Projesi

"Jandarma ile gülen çocuklar" projesi kapsamında Adana'nın İmamoğlu ve Karaisalı ilçelerdeki 206 çocuk için kent merkezine kültür gezisi düzenlendi.

"Jandarma ile gülen çocuklar" projesi kapsamında Adana'nın İmamoğlu ve Karaisalı ilçelerdeki 206 çocuk için kent merkezine kültür gezisi düzenlendi. Adana Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İmamoğlu ve Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlıkları, "Jandarma ile gülen çocuklar" projesi kapsamında İmamoğlu-Sayca köyünden 26, Karaisalı-Etekli köyü-Şehit Rıfat Yılmaz İlkokulu'nda ise 180 öğrenciyi kültür gezisine çıkardı. Gezi kapsamında jandarma personeli tarafından öğrenciler okuldan alınarak Adana Arkeoloji Müzesi ile Atatürk Bilim ve Kültür Müzesi ziyaret edildi. Öğrenciler, öğle yemeğinin ardından alışveriş merkezini gezerek sinemada film izledi. İlçe jandarma komutanlıkları koordinesinde yürütülen bu faaliyetlerle çocukların daha önce görmedikleri yerleri ziyaret edip, öğrencilerin sosyal yönden eğitilerek, desteklenmesi eğitim ve öğretimine de olumlu katkı sağlanması hedefleniyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler