YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla, Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığınca Hacılı İlkokulu bahçesine çocuk parkı yaptırıldığı bildirildi.

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla, Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığınca Hacılı İlkokulu bahçesine çocuk parkı yaptırıldığı bildirildi. Adana Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Karaisalı Kaymakamlığı ve Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığınca, Hacılı İlkokulu bahçesine, jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümünde, "Jandarma ile Gülen Yüzler" sloganıyla çocuk parkı yaptırıldığı belirtildi. Hacılı İlkokulunda öğrenim gören öğrencilerin, okullarına park yapılmasını mutlulukla karşıladığı ve jandarma personeli ile oyunlar oynayarak eğlendiği kaydedildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler