YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın Hükümlüye Taciz Davası

  Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kadın hükümlüye taciz iddiasıyla yargılanan dönemin cezaevi ikinci müdürü beraat etti.

Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kadın hükümlüye taciz iddiasıyla yargılanan dönemin cezaevi ikinci müdürü beraat etti. Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya 4 yıl önce 31 yaşındaki mahkum G.A'ya makamında cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 14 yıla kadar hapsi istenen sanık M.A.K'nın avukatı ile mağdurun avukatları katıldı. Dosyanın tamamlandığına hükmeden mahkeme heyeti, cezalandırmak için kesin ve inandırıcı delil yetersizliğinden sanığın beraatine karar verdi. Duruşmayı takip eden Adana Kadın Platformu avukatlarından Fatoş Hacıvelioğlu ve Songül Yıldız, gazetecilere yaptıkları açıklamada, kararı temyize götüreceklerini, sonuç alınmaması halinde Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler